Basil is something I really like. Maybe because it reminds me of the Barilla Tomato and Basil Sauce that I’ve eaten so many times that I would never be able to count them (still the best tomato sauce out there). This sauce has nothing to do with tomatoes though. This sauce is quick and fresh and perfect to anything! A must try if you have fresh basil. Except from it tasting absolutely delicious, it smells SO good! So get that leftover basil going and make this sauce.
/
Basilika är en krydda som jag verkligen tycker om. Kanske för att det påminner mig om Barilla tomatsås som jag ätit fler gånger än jag någonsin kommer att kunna räkna (fortfarande den absolut godast tomatsåsen som finns). Denna sås har dock inget med tomater att göra. Den är lätt och perfekt till vad som helst! Du bara måste pröva om du har lite färsk basilika. Förutom att den är otroligt god, luktar den HELT underbart! Så ta fram basilikan och gör denna sås!
Recipe / Recept
1 cup of low fat sour cream / 2.5 dl créme fraiche
about 12-15 fresh basil leaves / ca 12-15 färska basilika blad
0.5 tsp of salt / 0.5 tsk salt
1. Put everything in a mixer and mix. / Lägg allt i en mixer och mixa.
2. DONE! / Klart!
Very nice blog…
Thank you! 🙂