Recipe (Serves 6) / Recept (6 portioner)
4 portions of couscous / 4 portioner couscous
2 cloves of garlic / 2 vitlöksklyftor
1/2 stock cube / 1/2 buljongtärning
2 tbsp of lemon juice / 2 msk citronsaft
1 tbsp of olive oil / 1 msk olivolja
Sugarsnaps / Ärtskidor
tomatoes / tomater
cucumber / gurka
Broccoli / Broccoli
Eggplant / Aubergine
Chiliflakes / Chili flakes
1. Boil the water for the couscous with 2 crushed cloves of garlic, lemon juice, stock cube and olive oil. / Koka upp vatten till couscousen med 2 pressade vitlöksklyftor, citronsaft, buljongtärning och olivolja.
2. Slice all vegetables. / Skiva alla grönsaker.
3. Boil the broccoli lightly. / Koka broccolin lätt.
4. Slice the eggplant thinly. / Skiva auberginen tunt.
5. Add salt and chili flakes onto the eggplant. / Lägg lite salt och chili flakes på aubergine skivorna.
6. Sautée in butter. / Stek i smör.
7. Plate nicely. / Lägg upp fint.
8. Done! / Klart!